BAUPLAST  Műanyagipari és Kereskedelmi Kft.
 

Cégünkről

Az 1991-ben alakult Bauplast Kft. fő tevékenységként a műanyag habarcsedények (ládák, dézsák, vödrök) teljes választékának kifejlesztését, gyártását és értékesítését tűzte ki célul. A kerek elemek (dézsák, vödrök fül nélkül) kitűnően használhatók a faiskolai facsemete-nevelés során, mind a több éves tárolást, mind a szállítást megkönnyítve.

Ugyancsak a 90-es évek eleje óta gyártjuk a baromfi- és nyúl-feldolgozóipar számára az előhűtött áruk export szállításaihoz az egyutas RÓMA rekeszt, ami mára a sütőipari és cukrászati tárolás és szállítás területén is kedveltté vált.

A cég anyagi eszközeit termékfejlesztésre, szerszámgyártásra illetve a belföldi és export igények kielégítésének minél magasabb szinten történő megszervezésére fordítja.

Így jött létre az elmúlt években a kertépítés területén hiányt pótló műanyag kerti szegélyek termékcsalád (térkő-szegély, ágyás-szegélyek, bambusz-szegély, zöldtető-szegély, gyeprács), amit nemcsak a szakemberek használnak megelégedéssel, hanem saját kertjüket szépíteni akaró ügyes-kezűek is.

A könnyen beépíthető gyeprács, mint aljzatrács nagy teherbírása és rugalmassága révén alkalmas a lovas létesítmények padozatának, pályák és kifutók építésére is.

Legújabb fejlesztéseink egyike a műanyag csőrögzítő rendszer, amelyet a mennyezeti és a falfűtés területén alkalmaznak a 10 mm-es csövek beépítéséhez.

A műanyag közművédő gyűrűt - amely megfelelő teret biztosít a fák gyökérzetének, ugyanakkor védi a közelében lévő falakat, járdákat, utakat és közműveket a fák túlnövő gyökérzetétől - szívesen használják Vevőink akár a nagyobb beruházások , akár kisebb közületi épületek építése során.

A termékek jelentős része újra-feldolgozott alapanyagokból készül, amelynek révén jelentős környezetterhelést tudunk elkerülhetővé tenni.

Termékeink magas minősége, ehhez igazodó versenyképes áraink, a kiszolgálásunk színvonala, pontossága, rugalmassága azok az erősségeink, amelyekkel eddig is, a jövőben is képesek vagyunk megfelelni az egyre növekvő Vevői igényeknek.

Tisztelettel:
Ökrös Ferenc
ügyvezető
06-30-9567-388

Copyright © 2009. Szabó János